Gladiator استریو آوای باربد (سی دی)

عنوان: Music from the motion picture Gladiator
استریو: آوای باربد
مدت زمان: 64 دقیقه
آهنگ ها:
Progeny، The wheat، The battle، Earth، Sorrw، To Zucchabar، Patricide، The Emperor is dead، The might of rome، Dudak of the north، Strength and honor، Reunion، Slaves to rome، Barbarian horde، Am i not merciful، Elysium، Honor him، Figurines